2 De leerlingen van het zesde leerjaar van het Spijker in Hoogstraten kregen een zingende directeur en leerkrachten aan de deur.
Toon Verheijen De leerlingen van het zesde leerjaar van het Spijker in Hoogstraten kregen een zingende directeur en leerkrachten aan de deur.

Leerlingen van basisschool Spijker krijgen zingende directeur en leerkrachten aan de deur

Voor de leerlingen van basisschool Spijker in Hoogstraten was het een spannende maandagavond. Vorige week hadden ze te horen gekregen dat ze maandagavond immers best thuis moesten blijven omdat de school een verrassing had.  

En een verrassing was het, want directeur ‘meester’ Ruud kwam samen met de juffen Kaat en Karen aangereden in een cabrio. Samen zongen ze dan een liedje begeleid door de muzikale directeur op de gitaar.  “We wilden het voor de leerlingen toch een beetje speciaal maken. Er is wel heel wat tijd ingekropen, maar onze leerlingen verdienen dat." 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
2 De leerlingen van het zesde leerjaar van het Spijker in Hoogstraten kregen een zingende directeur en leerkrachten aan de deur. Kaat Huijbrechts was alvast héél verrast.
Toon Verheijen De leerlingen van het zesde leerjaar van het Spijker in Hoogstraten kregen een zingende directeur en leerkrachten aan de deur. Kaat Huijbrechts was alvast héél verrast.

Lees meer