Man die vrouw neerstak in de cel voor poging doodslag

Een 38-jarige man van Griekse afkomst zit in de gevangenis omdat hij woensdagavond zijn vriendin verschillende keren in het gezicht stak. De vrouw (39) overleefde de poging doodslag. Zij is zwaargewond.

 Het Antwerpse parket deelde donderdagmiddag mee dat de vriend van Hilka D. is aangehouden op verdenking van poging tot doodslag. De 38-jarige Griek ging zijn vriendin woensdagavond met een mes te lijf in hun appartement in de Haantjeslei. 

De vrouw verloor veel bloed en werd afgevoerd naar het ziekenhuis. Ze is buiten levensgevaar.  Eén van de bewoners hoorde  het slachtoffer  roepen. “’Stop ermee, stop ermee’, riep ze”, zegt Koen. “We zaten op het terras en hadden geen idee tegen wie ze schreeuwde. Het klonk best beangstigend.”

De twee honden die in het appartement werden aangetroffen, zijn door de technische dienst van de politie meegenomen naar de Noorderlaan waar ze opgevangen worden.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer