Het gerechtsgebouw in Turnhout
Jef Van Nooten Het gerechtsgebouw in Turnhout

Man masturbeert voor ogen van meisjes amper twee maanden na eerdere veroordeling

Een man uit Turnhout kan het niet laten om in het openbaar zijn geslachtsdelen boven te halen. Twee maanden na een eerdere veroordeling heeft Jens R. zichzelf bevredigd voor de ogen van twee meisjes. Hij riskeert een voorwaardelijke celstraf van 16 maanden.

Eén van de meisjes was eerder al eens het slachtoffer geweest van openbare zedenschennis door Jens R. uit Turnhout. Toen werd het dossier nog geseponeerd. Dit keer kwam het wel tot een rechtszaak. “Voor mijn cliënte zou het beter zijn dat de man verhuist. Ze wil niet meer met hem geconfronteerd worden”, sprak haar advocaat. Het meisje vraagt een contactverbod en een schadevergoeding van 2.500 euro.

Volgens het Openbaar Ministerie was het meisje – jonger dan 16 jaar – net met een vriendin van de bus afgestapt toen Jens R. met zijn wagen voorbijreed in ontbloot bovenlijf. “Hij masturbeerde voor de ogen van de meisjes. Dit gebeurde twee maanden na een eerdere veroordeling voor gelijkaardige feiten”, zegt aanklager Patti Broeckx.

Het parket vraagt een boete en een voorwaardelijke gevangenisstraf van 16 maanden. “Ik schaam me en heb er spijt van”, vertelde R. aan de rechter. Vonnis op 11 juni.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer