PZ Antwerpen

Man verkoopt cocaïne met tweejarige zoon op achterbank

Het wijkondersteuningsteam van de regio Centrum van de lokale politie hield het voorbije weekend toezicht op een mogelijke dealer die al eerder tegen de lamp liep.

In de Lange Batterijstraat stelden ze een vermoedelijke drugsverkoop vast en gingen ze over tot controle. In zijn voertuig werden zeventien dosissen cocaïne aangetroffen. Op de achterbank zat zijn tweejarige zoon. Ook de koper werd gecontroleerd, hij had nog drie jaar gevangenisstraf openstaan en werd meegenomen naar de gevangenis. De verkoper werd aangehouden.

Het voorbije weekend kon het wijkondersteuningsteam ook in de Gemeentestraat een dealer vatten. De politie kon een koper onderscheppen die de persoon aanwees bij wie hij drugs had gekocht. De verkoper werd gecontroleerd en had acht dosissen cocaïne op zak. De 45-jarige man werd aangehouden.

Tot slot kon het wijkondersteuningsteam van de regio Noord een bestuurder van een bromfiets controleren. De bromfiets was niet verzekerd, niet ingeschreven en de kentekenplaat bleek gestolen. Het voertuig werd in beslag genomen. Bovendien had de bestuurder geen rijbewijs en had hij drugs en vijf gsm-toestellen op zak. De zestienjarige bestuurder werd in Merksem gearresteerd.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer