2 De rijsimulator Green Dino.
Moyersoen De rijsimulator Green Dino.

Veilinghuis Moyersoen verkoopt inboedel van failliete autorijschool

Wie zijn zoon of dochter veilig met de auto wil leren rijden, kan zijn slag slaan bij Veilinghuis Moyersoen. Het Aartselaarse veilinghuis verkoopt momenteel de volledige inboedel van de Antwerpse rijschool Cum Laude.

De autorijschool kwam vorige maand nog in het nieuws omdat ze ondanks een faillissement nog rijlessen bleef aanbieden via Groupon.

Het meest opvallende item in de veiling is wellicht de rijsimulator Green Dino, die wordt aangeboden vanaf 175 euro. De simulator beschikt over drie projectoren, een autostoel, pedalen, een versnellingspook en een stuur. Daarnaast worden tien Hyundai i20-lesvoertuigen aangeboden, uitgerust met dubbele zijspiegels en een dubbele set pedalen, zodat de passagier kan ingrijpen in gevaarlijke situaties.

De veiling loopt nog tot woensdag 22 mei en is te bekijken via de website van Moyersoen. Hier vind je de veiling van de inboedel, hier vind je de veiling van de lesvoertuigen. 

2 Een van de lesvoertuigen die te koop worden aangeboden.
Moyersoen Een van de lesvoertuigen die te koop worden aangeboden.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer