9 Maarten Aerts en Arnold Wittenberg samen achter de frietketels.
Peter Vanderveken Maarten Aerts en Arnold Wittenberg samen achter de frietketels.

VIDEO. Ludieke stunt van Friterie De Jachthoorn: hoeveel curryworsten kunnen er in héél de frietketel ?

Antwoord: het waren er 227

Friterie De Jachthoorn pakte zaterdag uit met een ludieke stunt. Enkele maanden geleden opende de nieuwe frituur de deuren (vroeger was het de Roma twee panden ernaast, red) en tijdens een bijeenkomst van Horeca Hoogstraten geraakten schepen Arnold Wittenberg (Hoogstraten Leeft) aan de praat met Maarten Aerts en Ben Van den Zegel van de Jachthoorn. “Ik vroeg me spontaan of hoeveel curryworsten er in de frietketel zouden kunnen omdat de frituur toch een pak groter was geworden”, lacht de ‘schepen van frietcultuur’ Arnold Wittenberg. Waarop Maarten Aerts op het idee kwam om er een prijsvraag rond te organiseren. Klanten konden de voorbije weken bij een bezoek aan de frituur een deelnameformulier invullen. “We waren er zelf ook benieuwd naar en het zijn er uiteindelijk 227 geworden. Dat is echt wel het maximum want ze moeten nog mooi bruin gebakken kunnen worden. Binnenkort maken we de winnaar bekend. Die mag elke week een gratis frietje en twee snacks naar keuze komen eten.”

En de curryworsten werden natuurlijk niet zomaar weggegooid. De leden van de KSA en alle klanten die tijdens de actie binnenkwamen kregen een of meerdere curryworsten aangeboden.

9 .
Peter Vanderveken .
9 .
Peter Vanderveken .
9 .
Peter Vanderveken .
9 .
Peter Vanderveken .
9 .
Peter Vanderveken .
9 .
Peter Vanderveken .
9 .
Peter Vanderveken .
9 .
Peter Vanderveken .

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer