ton wiggenraad

Vrouw smokkelt drugs gevangenis binnen op vraag van echtgenoot

Ibtissam S. moest zich verantwoorden voor het binnenbrengen van verdovende middelen in de gevangenis van Wortel. De vrouw smokkelde de drugs op vraag van haar man.

Tijdens een bezoek aan haar man smokkelde de vrouw negen gram hasj meer naar de gevangenis van Wortel. Voordat ze de gevangenis kon betreden werd de vrouw onderworpen aan een controle, op dit moment werden de verdovende middelen ontdekt.

Op aanwijzen van haar echtgenoot heeft de vrouw de verdovende middelen proberen de gevangenis in te smokkelen. Gezien haar blanco strafblad vraagt haar raadsheer een straf met opschorting of probatievoorwaarden. de openbare aanklager vordert een gevangenisstraf van zes maanden en een geldboete. Vonnis op 2 april.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer