2 Voorbijgangers mochten de actievoeders “versieren”.
Ronny De Coster Voorbijgangers mochten de actievoeders “versieren”.

Actie voor geestelijke gezondheid: schepenen laten zich in station van Oudenaarde versieren met stickers vol complimentjes

In de stationshal van Oudenaarde liepen mandatarissen van verschillende gemeenten uit de Vlaamse Ardennen dinsdagavond tijdens het spitsuur als kleurloze standbeelden rond. “Versier me, hang stickers met complimentjes en wijze spreuken op me”, zo nodigden ze voorbijgangers uit.

“Deze regionale actie kadert binnen de tiendaagse van de geestelijke gezondheid. We willen de werelddag Geestelijke Gezondheid op 10 oktober onder de aandacht brengen: mensen veerkachtiger maken en het taboe doorbreken over hoe we ons voelen is het doel”, lichtte Piet Metsu van de organiserende vzw Logo Gezond+ toe.

De actie gebeurde in samenwerking met de gemeentebesturen van Deinze, Sint-Martens-Latem, Zulte, De Pinte, Nazareth, Gavere, Kruisem, Oudenaarde, Wortegem-Petegem, Kluisbergen, Oosterzele, Sint-Lievens-Houtem, Zwalm, Zottegem, Herzele, Horebeke, Brakel, Lierde, Maarkedal en Ronse

2
Ronny De Coster

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer