2 Voorbijgangers mochten de actievoeders “versieren”.
Ronny De Coster Voorbijgangers mochten de actievoeders “versieren”.

Actie voor geestelijke gezondheid: schepenen laten zich in station van Oudenaarde versieren met stickers vol complimentjes

In de stationshal van Oudenaarde liepen mandatarissen van verschillende gemeenten uit de Vlaamse Ardennen dinsdagavond tijdens het spitsuur als kleurloze standbeelden rond. “Versier me, hang stickers met complimentjes en wijze spreuken op me”, zo nodigden ze voorbijgangers uit.

“Deze regionale actie kadert binnen de tiendaagse van de geestelijke gezondheid. We willen de werelddag Geestelijke Gezondheid op 10 oktober onder de aandacht brengen: mensen veerkachtiger maken en het taboe doorbreken over hoe we ons voelen is het doel”, lichtte Piet Metsu van de organiserende vzw Logo Gezond+ toe.

De actie gebeurde in samenwerking met de gemeentebesturen van Deinze, Sint-Martens-Latem, Zulte, De Pinte, Nazareth, Gavere, Kruisem, Oudenaarde, Wortegem-Petegem, Kluisbergen, Oosterzele, Sint-Lievens-Houtem, Zwalm, Zottegem, Herzele, Horebeke, Brakel, Lierde, Maarkedal en Ronse

2
Ronny De Coster

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer