Krist Willequet werd 44 jaar
Ronny De Coster Krist Willequet werd 44 jaar

Ex-doelman KVO en bekend traiteur Krist Willequet (44) overleden na hartfalen

In Kluisbergen is zaterdag Krist Willequet (44) overleden. De man runde traiteurszaak en cateringbedrijf Willequet, dat meer dan dertig mensen tewerk stelt. Hij laat een vrouw en twee kinderen achter.

Het nieuws over het overlijden van Krist Willequet gaat als een schokgolf door de gemeente.

“Krist was een bijzonder sportieve en ondernemende man. Hij heeft bij verschillende voetbalploegen gespeeld, waar hij doelman was. In het begin van de eeuw stond hij onder de lat bij KV Oostende. Krist had een heel goed conditie. Hij is zaterdagochtend overleden. Vermoedelijk als gevolg van een hartfalen is hij ingeslapen”, vertelt Philippe Willequet, burgemeester van Kluisbergen en oom van Krist.

De veertiger runde sinds 2008 samen met zijn echtgenote Carol het bedrijf, dat zijn moeder in 1971 had opgestart. Ze bouwden Traiteur Willequet uit tot een grote speler in de sector: het familiebedrijf levert maaltijden voor familie-, school- en bedrijfsfeesten, recepties, barbecues op locatie en in eigen feestzalen en stelt meer dan dertig mensen tewerk.

Krist Willequet heeft twee zonen. Ze zijn 16 en 19 jaar oud.

11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • kelly Cornelis

    Veel sterkte.. we kennen hem vooral van op de jumpings waar hij onder de ruiters zeer geliefd was bij iedereen. Hij gaat vast en zeker gemist worden bij iedereen

  • Anna Poplawska

    Innige deelneming en veel sterkte

Lees meer