Wielrenner Aaron Van Der Beken en ruiter Kate Wiggins werden door het gemeentebestuur in de bloemetjes gezet voor hun prestaties in 2018.
Lieke D'hondt Wielrenner Aaron Van Der Beken en ruiter Kate Wiggins werden door het gemeentebestuur in de bloemetjes gezet voor hun prestaties in 2018.

Gemeentebestuur zet sportieve Horebekenaars in de bloemetjes

Wielrenner Aaron Van Der Beken en ruiter Kate Wiggins zijn in het gemeentehuis van Horebeke gehuldigd voor hun sportieve prestaties. 

Aaron behaalde in 2018 twee ereplaatsen, finishte als vierde op het Belgisch kampioenschap voor junioren en was de tweede beste Belg op het wereldkampioenschap op de weg voor junioren. Kate blonk in 2018 opnieuw uit in het paardrijden. Ze is geselecteerd voor de nationale ploeg en eindigde 14de in de finale van het Europees kampioenschap dressuur. Allebei hopen ze de komende jaren door te stoten naar de profs en de seniors. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer