Illustratiefoto - Horebeke zoekt vrijwilligers om de straten proper te maken.
Thinkstock Illustratiefoto - Horebeke zoekt vrijwilligers om de straten proper te maken.

Gezocht: meters en peters om straten netjes te houden

De gemeente Horebeke is op zoek naar meters en peters om de straten in de gemeente proper te houden. De vrijwilligers engageren zich om op regelmatige basis het zwerfvuil in de straat op te ruimen en krijgen daarvoor het nodige materiaal ter beschikking van de gemeente.

In het kader van de World Cleanup Day op 21 september 2019 lanceert het gemeentebestuur van Horebeke een oproep naar de inwoners om zich aan te melden als peter of meter van een straat of buurt en die ook netjes te houden. Kandidaten kunnen een e-mail sturen naar info@horebeke.be met als onderwerp ‘World Cleanup Day 2019’ en de vermelding van de straat of buurt waar de vrijwilliger zich voor wil inzetten. Het gemeentebestuur zal vervolgens in kaart brengen wie peter of meter is van welke straten en streeft ernaar het initiatief te lanceren op 21 september.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer