Wie niet van Oudenaarde is, betaalt per zwembeurt 1,10 euro meer. Dat verschil wil Groen in Horebeke laten terugbetalen door de gemeente.
Ronny De Coster Wie niet van Oudenaarde is, betaalt per zwembeurt 1,10 euro meer. Dat verschil wil Groen in Horebeke laten terugbetalen door de gemeente.

Horebeke overweegt zwembeurten in Oudenaarde deels terug te betalen op aangeven van oppositiepartij Groen

Groen Horebeke wil dat de inwoners van de gemeente voortaan evenveel betalen voor hun zwembeurt in Sportoase Zwem.com als de inwoners van Oudenaarde. De partij stelt voor dat de gemeente het verschil terugbetaalt.

Wie niet van Oudenaarde is, betaalt 1,10 euro meer voor zijn of haar zwembeurt in Sportoase Zwem.com. Groen Horebeke wil daar verandering in brengen door het verschil terug te laten betalen door de gemeente. “Op de begroting van de gemeente zal dat geen grote impact hebben, maar voor de inwoners maakt het wel een groot verschil. We stellen voor dat inwoners het verschil terugbetaald krijgen als ze hun ticket komen tonen in het gemeentehuis”, zegt Petra De Sutter. 

Meerderheidspartij Volksbelangen schiet het voorstel niet meteen af, maar wil eerst bekijken of het past binnen de budgettaire plannen van de komende legislatuur.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer