De Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia aan het repeteren onder leiding van dirigent Cary De Clercq.
Foto DCRB De Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia aan het repeteren onder leiding van dirigent Cary De Clercq.

Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia Horebeke steunt met eetfestijn nieuw jeugdorkest

De Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia Horebeke breidt uit met een jeugdorkest. De opbrengst van het eetfestijn op zondag 18 augustus moet het nieuwe initiatief meteen een boost geven.

Naar jaarlijkse traditie organiseert de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia op zondag 18 augustus een eetfestijn in Jeugdclub Arcadia in Sint-Kornelis-Horebeke. Tussen 11.30 en 14 uur kan je er proeven van kalkoenpavé of van varkenshaasje. Volwassenen betalen 17 euro, kinderen 8. De opbrengst gaat deze keer onder meer naar het nieuwe jeugdorkest dat de harmonie samen met de Zwalmfanfare FV heeft opgericht.

Open repetitie

Het nieuwe jeugdorkest start op zondag 15 september om 9 uur met een open repetitie in GC De Munk in Zwalm. Alle geïnteresseerde jonge muzikanten zijn welkom om de repetitie bij te wonen. Nadien zullen alle repetities plaatsvinden op zondag, telkens tussen 9 en 10 uur. De locatie zal wisselen tussen GC De Munk in Zwalm en JC Arcadia in Horebeke. De dirigent van het jeugdorkest zal Aico De Clercq zijn. Hij is de zoon van Cary De Clercq, de dirigent van de Zwalmfanfare en de Harmonie van Horebeke.

Wie interesse heeft, kan contact opnemen met het bestuur van de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia via harmoniehorebeke@gmail.com of rechtstreeks bij voorzitter Karel Bauters op het nummer 0473/54.55.00. De kaarten voor het eetfestijn kunnen via dezelfde weg besteld worden.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer