Applaus voor het gouden koppel!
Ronny De Coster Applaus voor het gouden koppel!

Meester Marc en juf Monique uit Heurne zijn halve eeuw getrouwd

In zaal Molenhuis in Eine vierden Marc Santens en Monique Dhaenens hun vijftigste huwelijksverjaardag. Marc en Monique zijn bekende streekgenoten: beiden hebben een carrière als onderwijzer achter de rug en zijn nog heel actief in het verenigingsleven.

Marc is onderwijzer geweest in de Gemeentelijke Basisschool aan de Middelwijk in Gavere. Monique heeft voor de klas gestaan in het intussen verdwenen wijkschooltje in Heurne.

Beiden zijn 72 jaar en nog heel actief in het verenigingsleven. Marc is gewezen voorzitter en nog altijd bestuurslid van de Gezinsbond Heurne. Ook het Davidsfonds Eine en de Heemkring Eine kunnen op de inzet van Marc rekenen. Monique heeft bloemschikken als voornaamste hobby.

Het koppel uit de Weihageestraat in Heurne heeft twee zonen en drie kleinkinderen.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer