Mieke en Maarten stelden hun prentenboekenreeks voor aan de kinderen op de Standaertsite in Ledeberg.
Yannick De Spiegeleir Mieke en Maarten stelden hun prentenboekenreeks voor aan de kinderen op de Standaertsite in Ledeberg.

Mieke en Maarten stellen prentenboekenreeks ‘Monti Muis’ voor

Op de Standaertsite in Ledeberg hebben de Gentse creatievelingen Mieke De Buysere en Maarten Boes zondagnamiddag hun nieuwe prentenboekenreeks ‘Monti Muis’ voor kinderen voorgesteld.

“De reeks is gericht op 4- tot 7-jarigen. De verhalen gaan over doorzettingsvermogen en vriendschap”, zegt Mieke, die de verhalen schreef. Maarten ontfermde zich over de illustraties. “In de gekke dierenverhaaltjes leren kinderen dat het normaal is dat niet alles meteen lukt”, aldus het duo.

Op de boekvoorstelling konden kinderen zich laten schminken zoals de hoofdfiguren en lazen Mieke en Maarten voor uit hun prentenboekenreeks.

Boeken kan je bestellen op https://montimuis.be/. Eén exemplaar kost 14,99 euro.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer