2 De bestuurder reed tegen een elektriciteitspaal.
Ronny De Coster De bestuurder reed tegen een elektriciteitspaal.

Minderjarige maakt testritje met auto van ouders terwijl die op reis zijn, met alle gevolgen van dien...

Een bestuurder van een bestelwagen is zondagvoormiddag rond 7.35 uur tegen een verlichtingspaal gereden in de Kleistraat in Brakel.

Het zou gaan om een minderjarige bestuurder. De bestelwagen is niet van hem, maar van de ouders van één van zijn vrienden. Zij zijn op reis, waarop de bestuurder besloot een testritje te maken. Hij verloor de controle over het stuur en belandde tegen een elektriciteitspaal. De brandweer kwam ter plaatse om de bestuurder te bevrijden. Hij werd voor controle overgebracht naar het ziekenhuis, maar zou niet gewond zijn.

2 In de Kleistraat eindigde de ‘testrit’ van de bestuurder.
Ronny De Coster In de Kleistraat eindigde de ‘testrit’ van de bestuurder.

20 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Peggy De Pauw

    Mijn broers en ik hebben dat vroeger ook gedaan, weliswaar niet op de openbare weg maar op privé-terrein. Zonder medeweten van de eigenaars... Had ook slecht kunnen aflopen, maar als kind sta je daar echt niet bij stil.

  • Pierre Jacobs

    In geval van stommiteiten steeds de engelbewaarder mee nemen.

Lees meer