2 Op deze plaats, amper honderd meter voor haar werkplek, werd Eveline aangevallen.
Wouter Spillebeen Op deze plaats, amper honderd meter voor haar werkplek, werd Eveline aangevallen.

Exclusief voor abonnees

Overvaller deelt trap uit aan jonge vrouw die zich verweert: “We voelen ons niet meer veilig”

De 27-jarige Eveline Eeckhaute is deze morgen het slachtoffer geworden van een poging tot diefstal met geweld in de Morekstraat in Wondelgem. Een jonge man met een kap over zijn hoofd probeerde haar handtas af te nemen en toen ze zich verweerde, gaf hij haar een stamp tegen de ribben. “Ik krijg schrik om mijn kinderen naar school te brengen.”

Eveline Eeckhaute, een moeder van twee, vertrok deze morgen om 6.30 uur te voet naar haar werk in de Lidl in de Morekstraat. Ze wandelde de Molenstraat door en sloeg de Morekstraat in, maar daar merkte ze op dat ze gevolgd werd. “Ter hoogte van de nachtwinkel daar op de hoek en restaurant Poco Loco voelde ik dat iemand achter me liep”, vertelt ze. “Ik keek achter me en dacht nog dat de jongeman achter me ook naar zijn werk ging.”

Je hebt 27% van dit artikel gelezen

16 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Elise Van Damme

    Enige alternatief in de toekomst; zelf terug bewapend op pad gaan voor wettige zelfverdediging. Justitie, gerecht en politiek creëren zelf Amerikaanse toestanden.

  • louis meuleman

    Meuleman Louis De politiek doet niks aan de criminaliteit omdat de meeste advocaat zijn en dus zo veel verdienen aan dat uitschot en van justitie moet ge ook niet veel verwachten rechters politiek benoemd en de belasting betaler betaald

Lees meer