2 Op deze plaats, amper honderd meter voor haar werkplek, werd Eveline aangevallen.
Wouter Spillebeen Op deze plaats, amper honderd meter voor haar werkplek, werd Eveline aangevallen.

Exclusief voor abonnees

Overvaller deelt trap uit aan jonge vrouw die zich verweert: “We voelen ons niet meer veilig”

De 27-jarige Eveline Eeckhaute is deze morgen het slachtoffer geworden van een poging tot diefstal met geweld in de Morekstraat in Wondelgem. Een jonge man met een kap over zijn hoofd probeerde haar handtas af te nemen en toen ze zich verweerde, gaf hij haar een stamp tegen de ribben. “Ik krijg schrik om mijn kinderen naar school te brengen.”

Eveline Eeckhaute, een moeder van twee, vertrok deze morgen om 6.30 uur te voet naar haar werk in de Lidl in de Morekstraat. Ze wandelde de Molenstraat door en sloeg de Morekstraat in, maar daar merkte ze op dat ze gevolgd werd. “Ter hoogte van de nachtwinkel daar op de hoek en restaurant Poco Loco voelde ik dat iemand achter me liep”, vertelt ze. “Ik keek achter me en dacht nog dat de jongeman achter me ook naar zijn werk ging.”

Je hebt 27% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

  • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
  • Slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu

16 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Elise Van Damme

    Enige alternatief in de toekomst; zelf terug bewapend op pad gaan voor wettige zelfverdediging. Justitie, gerecht en politiek creëren zelf Amerikaanse toestanden.

  • louis meuleman

    Meuleman Louis De politiek doet niks aan de criminaliteit omdat de meeste advocaat zijn en dus zo veel verdienen aan dat uitschot en van justitie moet ge ook niet veel verwachten rechters politiek benoemd en de belasting betaler betaald

Lees meer