Door de aanrijding was de rijbaan enkele uren lang versperd.
RV Door de aanrijding was de rijbaan enkele uren lang versperd.

Vijf wagens beschadigd bij kettingbotsing, één gewonde

Op de industrieweg in Wondelgem zijn zaterdagavond vijf voertuigen beschadigd geraakt doordat een bestelwagen op stilstaand verkeer inreed. Een van de inzittenden had rugklachten en moest naar het ziekenhuis.

Rond 21.20 uur stonden enkele wagens te wachten aan de rode lichten ter hoogte van het kruispunt met de Evergemsesteenweg in de richting van Zelzate. De bestuurder van een bestelwagen merkte het stilstaande verkeer te laat op en reed erop in. Drie auto’s en twee bestelwagens raakten in totaal betrokken bij de aanrijding. Het verkeer moest er een tijd lang over de pechstrook.

Bij de aanrijding raakte een inzittende gewond. De vrouw had pijn aan haar rug en werd ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. Takelwagens haalden de voertuigen van de rijbaan en na enkele uren was de rijbaan weer vrij.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer