Horebeke haalt het provinciaal kampioenschap wielrennen voor beloften en eliterenners zonder contract binnen.
Lieke D'hondt Horebeke haalt het provinciaal kampioenschap wielrennen voor beloften en eliterenners zonder contract binnen.

Wielerclub Broekestraat mag provinciaal kampioenschap wielrennen organiseren

Wielerclub Broekestraat Horebeke organiseert op zondag 5 mei het provinciaal kampioenschap wielrennen voor beloften en eliterenners zonder contract.

De organisatoren schotelen de deelnemers een pittig parcours voor met 170 hoogtemeters in elke ronde, enkele stevige beklimmingen en kasseien op de Haaghoek. De start en de finish van het provinciaal kampioenschap bevinden zich in de Meersestraat in Sint-Kornelis-Horebeke. Aan jeugdhuis Arcadia is er een fandorp waar supporters aan democratische prijzen iets kunnen drinken. De eliterenners zonder contract beginnen aan hun kampioenschap om 10.30 uur. Elf ronden later verwachten de organisatoren rond 13.30 uur de winnaar te kennen. De beloften beginnen eraan om 14.30 uur, zij finishen rond 18 uur.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer