2
Marc De Roeck

Buurtbewoner helpt dame uit brandend huis

Een buurman merkte donderdagochtend brand op in een woning in de Vredestraat in Hove. Hij ging langs achterin de woning binnen om de bejaarde bewoonster naar buiten te helpen vooraleer de brandweer arriveerde.

De brandweerdiensten snelden donderdagochtend naar een halfopen bebouwing in de Vredestraat in Hove. Daar was om een nog onbekende reden brand uitgebroken in de woonkamer op het gelijkvloers. Een buurtbewoner merkte de brand op en ging zelf naar binnen om de bewoonster te alarmeren en naar buiten te helpen. De oudere dame ademde te veel rook in en werd ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

De brandweer kon ervoor zorgen dat de vlammen niet oversloegen naar de andere ruimtes in het huis en naar de aanpalende woning. Het huis moest wel onbewoonbaar verklaard worden door de schade.

2
Marc De Roeck

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer