Gemeente zit nu ook op Twitter en Facebook

De gemeente Hove lanceert vandaag, dinsdag 2 mei, zijn vernieuwde website én een eerste algemene Facebook- en Twitterpagina. "Naast een grondige herziening van de lay-out bevat de nieuwe site ook een heel aantal verbeteringen en nieuwigheden ten opzichte van de oude webstek", belooft schepen van ICT, Bart Van Couwenberghe (N-VA).


De Hovenaren zullen bijvoorbeeld meer online aanvragen kunnen doen. Er zal eveneens een snelle interactie mogelijk zijn met de gemeente. Wanneer de communicatieambtenaar aan zijn bureau is, zullen de burgers kunnen chatten met de gemeente.


"De klant van vandaag wil graag een snel antwoord op zijn vraag. Deze functie is vooral bedoeld voor mensen die een vraag hebben over de dienstverlening en de website zelf of een vraag hebben die snel kan worden beantwoord. Voor meldingen zal worden doorverwezen naar de online meldingskaart en bij vragen waarop onze communicatieambtenaar niet onmiddellijk een afdoend antwoord kent, zal worden doorverwezen naar de bevoegde dienst", legt communicatieschepen Guy Wollants (pH7) uit.


Vanaf dinsdag zal er dan ook een algemene pagina op Twitter en Facebook te vinden zijn van de gemeente Hove.


 (FSL)

Lees meer