rv

Tweede Wandeling van de Smaak door handelscentrum

Het gemeentebestuur van Hove en ondernemersorganisatie ‘Winkelen en Feesten in Hove’ slaan de handen in elkaar voor de tweede editie van ‘Wandeling van de Smaak door Hove’. Achttien lokale zaken stellen zich het laatste weekend van november open voor een unieke smaakervaring.

Op zaterdag 24 en zondag 25 november organiseren de lokale handelaars van Hove in samenwerking met het gemeentebestuur opnieuw de Wandeling van de Smaak door Hove. “Laat je loodsen langs de handelaars en ondernemers van Hove en doe inspiratie op voor de feestdagen”, klinkt het bij de organisatie. “Leer de lokale zaken op een andere manier kennen en ontdek hun nieuwe creaties en assortimenten of kom met familie en vrienden gewoon genieten van een hapje en een drankje.”

Achttien handelaars hebben toegezegd om deel te nemen aan het event zoals Tea Social Club, Casa di Speranza, ’t Hoveke en Bakkerij ’t Bieke. Ook vijf nieuwe zaken, Bar Eduard, Juwelen Isabel Somers en Folie Kleding & Accessoires, Imagine-mi en Migino, doen dit jaar mee.

Meer info via deze link.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer