Er zijn twee verdachten gearresteerd i.v.m. de overval op apotheek Borms in het centrum van Hove.
Benoit De Freine Er zijn twee verdachten gearresteerd i.v.m. de overval op apotheek Borms in het centrum van Hove.

Verdachten opgepakt voor overval op apotheek

De politie heeft twee verdachten gearresteerd voor de overval op een apotheek in Hove op maandagnamiddag. Het gaat om twee personen van 24 en 27 jaar die woensdag voorkomen bij de onderzoeksrechter.

Maandagnamiddag wandelden twee personen apotheek Borms binnen in de Kapelstraat in Hove. Ze bedreigden de apotheker met een vuurwapen en eisten geld uit de kassa. Na de overval ging het duo er vliegensvlug vandoor. Ze lieten de apotheker geschrokken maar ongedeerd achter. De politie startte onmiddellijk een zoekactie in de buurt en maakte daarbij gebruik van een helikopter.

Na intens onderzoek kon de politie rond acht uur maandagavond nog twee verdachten arresteren. Het parket bevestigt dat beide verdachten in aanmerking komen voor de overval. Het gaat om twee personen van 24 en 27 jaar die woensdag voor de onderzoeksrechter moeten verschijnen.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer