Amelie Albrecht won vorig jaar Humo's Comedy Cup.
Radio 2 Amelie Albrecht won vorig jaar Humo's Comedy Cup.

William Boeva, Amelie Albrecht en ander geestig geweld op tweede Rodenbach Comedy Night

Voor de tweede editie van haar Comedy Night heeft het oudercomité van de Hovese Rodenbachschool vier kleppers kunnen strikken. Gevestigde waarde William Boeva, Humo’s Comedy Cup-winnaar Amelie Albrecht en revelaties Soe Nsuki en Jasper Posson brengen jou donderdagavond aan het lachen.

William Boeva maakt al jaren furore in de Vlaamse comedywereld. Amelie Albrecht won vorig jaar Humo’s Comedy Cup en ook Jasper Posson stond in de finale. Soe Nsuki kennen we als publieksopwarmer van Café Corsari en ster in haar eigen programma ‘Happy Birthday To Soe’ op één.

Het oudercomité van Albrecht Rodenbach brengt daarmee vier comedytoppers naar zaal De Capo op de Lintsesteenweg. Afspraak donderdag 6 juni om 19.15 uur. Kaartjes in voorverkoop kosten 15 euro.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer