't Pijlijser in Huldenberg
Vertommen 't Pijlijser in Huldenberg

‘t Pijlijser bruist van activiteiten in mei

In de zonnige maand mei is het lente in het dienstencentrum ‘t Pijlijser in het centrum van Huldenberg. Het bruist er van de activiteiten, er staan er tot nu toe al elf op de agenda.

Het dienstencentrum zet drie activiteiten in de kijker. Op donderdag 2 mei zal er vanaf 13.30 uur een infosessie over alcohol gegeven worden. Hoeveel is teveel? Wat doe je als je denkt dat iemand meer drinkt dan goed voor hem is? En wat doet alcohol met je lichaam?

Op dinsdag 7 mei is het vanaf 5 uur dinsdag marktdag. Dan wordt er samen koffie gedronken en wordt er in groep een bezoek aan de markt gebracht. Op donderdag 16 mei wordt er vanaf 13.15 uur verteld hoe er langer zelfstandig thuis kan gewoond worden. De Woonwijzer toont welke aanpassingen het thuis comfortabeler kunnen maken en welke premies je hiervoor kan aanvragen. Een volledig overzicht van de activiteiten van het dienstencentrum vind je op www.huldenberg.be/Activiteitenkalender

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer