Centrum Ottenburg
Vertommen Centrum Ottenburg

Bouwen aan Ottenburg: Dorpsraad vraagt je mening

De dorpsraad van Ottenburg wil graag de mening van zijn bewoners horen. Hoe graag wonen ze in de Huldenbergse deelgemeente en waarom? Wat kan er (nog) beter? En wat moet vooral behouden worden?

Vanuit de Dorspraad van Ottenburg wordt er aan plannen gewerkt om het centrum te vernieuwen en te verbeteren. Met een enquête polsen ze graag naar de mening van hun bewoners. Met deze antwoorden in de hand kunnen ze gericht plannen maken en praten met andere plannen-makers om van Ottenburg het best mogelijke dorp te maken. Ze streven ernaar om elk gezin en elke inwoner van de groene hellende deelgemeente te bereiken.

De enquête invullen kan via www.ottenburg.be. Dit moet ten laatste gebeuren op woensdag 15 mei. De resultaten van de vragenlijst en de visie en het actieplan van de gemeente kom je te weten tijdens Ottopia informeert op vrijdag 24 mei om 20 uur in de Sint-Niklaaskerk. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer