Benjamin Rummens rechts is buiten zijn diabolokunsten altijd aanwezig voor een grap of een grol
Benny Proot Benjamin Rummens rechts is buiten zijn diabolokunsten altijd aanwezig voor een grap of een grol

Fernando's Intermezzo's met circusproevertjes

Zondag is circusdag! Komt dat zien, samen met je opa, mama, tante of papa en geniet van Fernando de magische duif, die je meeneemt in een wervelwind van diabolo, magie en acrobatie in een jasje van subtiele clownerie. Het is op zondag 19 mei allemaal mogelijk in Zaal Ten Wijngaerd in de Donkerstraat in Neerijse.

Na de voorstelling kan je gewoon zelf aan de slag gaan. Mama’s en papa’s, oma’s en vakes doen gewoon mee! De deuren openen zondag vanaf 14.45 uur. Info valt te verkrijgen bij de organiserende dienst vrije tijd van de gemeente Huldenberg op cultuur@huldenberg.be of op 02 302 43 56. Een ticket voor dit spektakel kost twee euro, daarbij is een drankje inbegrepen.

Inschrijven kan via www.huldenberg.be/inschrijvingen. Deze activiteit kadert in de Week van de OpvoedingFernando’s Intermezzo’s is een voorstelling van Benjamin Rummens van Cirque-Cirqulaire vzw.

Benjamin Rummens studeerde aan de circushogeschool ESAC in Brussel en aan Espace Catastrophe eveneens in Brussel . Sinds 2004 is hij professioneel circus- en straattheaterkunstenaar en behoort hij tot de beste diabolisten van het land! Steeds brengt hij voorstellingen en animaties met unieke combinaties van technieken en een ferme dosis humor.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer