Door de werken in Sint-Agatha-Rode zullen de asfalteringswerken wat extra hinder veroorzaken bovenop die in Terlanen
Vertommen Door de werken in Sint-Agatha-Rode zullen de asfalteringswerken wat extra hinder veroorzaken bovenop die in Terlanen

Hinder door wegenwerken op grens Huldenberg-Terlanen

Als gevolg van asfaltwerken is in de Leuvensestraat en de Molenstraat op de grens van Huldenberg met Terlanen alle verkeer vanaf maandag 3 juni verboden. Het einde van deze werken is voorzien op vrijdag 7 juni. 

Er wordt tijdens de werken een omleiding voorzien voor het doorgaand verkeer via Ottenburg langs de Leuvensebaan, Chaussée d’Ottenbourg, de N4, Abtstraat en omgekeerd. Via Terlanen langs Wolfshaegen, Holstheide, Smeysberg, de N253, de N4, Abstraat en omgekeerd.

Door de werken aan de Stroobantsstraat, de Steenbeekstraat en Potterstraat in Sint-Agatha-Rode moet je rekening houden met een extra omleiding en extra verplaatsingstijd. Meer info en omleidingsroutes vind je op de gemeentelijke website van Huldenberg.

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • JACQUES PEETERS

    Omleiding is al van kracht vanaf vandaag en niet volgende week. Werken zijn vervroegd.

Lees meer