Archiefbeeld spaghetti ( Photo by Joel Hoylaerts / Photonews )
Joel Hoylaerts / Photonews Archiefbeeld spaghetti ( Photo by Joel Hoylaerts / Photonews )

Italiaanse avond in ‘t Pijlijser

De Jeugdkring Huldenberg organiseert op zaterdagavond 3 november traditiegetrouw zijn Italiaanse avond. Ze toveren dan het Lokaal Dienstencentrum ‘t Pijlijser in de René Borremansstraat om tot een Italiaanse taverne.

De deuren gaan vanaf 17.30 uur open voor alle hongerigen en sympathisanten. “Al generaties van leiding gingen ons vooraf om ons recept voor de perfecte spaghetti te kunnen serveren. Met een goed glas wijn en wat tiramisu of chocomousse achteraf bieden wij daarvoor de meest ideale gelegenheid aan. Dus kom naar onze Italiaanse avond om iets te eten, te drinken en te lachen", meldde de organiserende Jeugdkring Huldenberg. Ook dit jaar is er een vegetarische saus gemaakt, die zeker niet moet onderdoen voor de normale bolognaisesaus met vlees.

Wanneer de honger gestild is, kan er nog nagenoten worden van de foto’s van het voorbije kamp en dit op een groot scherm. Iedereen is er van harte welkom. Al sinds 1969, wanneer het boven doopvont werd gehouden, staat de Jeugdkring Huldenberg paraat voor plezier, avontuur en vele vriendschappen.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer