Op het Gemeenteplein van Huldenberg vindt op maandag 20 mei het Klimacafé plaats.
Vertommen Op het Gemeenteplein van Huldenberg vindt op maandag 20 mei het Klimacafé plaats.

Klimacafé op het Gemeenteplein

Lig jij ook wakker van het klimaat? Spijbel je wel eens voor het klimaat? Of wil je op een andere manier je steentje bijdragen? Kom naar het Klimacafé Huldenberg, het jongerenklimaatcafé waar ideeën en dromen welkom zijn. Dit Klimacafé vindt op maandag 20 mei plaats op het Gemeenteplein tussen 19 en 21.30 uur.

“Tijdens dit babbel- én werkmoment horen we graag waar wij als gemeente sterker kunnen op inzetten en waar jij als jongere zelf je schouders onder wil zetten in Huldenberg”, klonk het bij het gemeentebestuur.

Op de planning staan onder meer Iedereen aan de smartphone voor een korte klimaatquiz en een Ideeëngenerator voor vier thema’s zoals energie, mobiliteit, duurzame consumptie en klimaatadaptatie. Naar het einde toe zullen de ingevingen en klimaatacties voor Huldenberg samengevat worden. Uiteraard zal alles gepaard gaan met een natje en een droogje. 

Klik op https://www.facebook.com/events/862889104052495/ op “gaat” of stuur een mail naar duurzaamheid@huldenberg.be om je aanwezigheid te bevestigen.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer