N-VA Huldenberg. Jan Spooren omringd door Jeroen Van San en Nele De Martelaere
Vertommen N-VA Huldenberg. Jan Spooren omringd door Jeroen Van San en Nele De Martelaere

Nele De Martelaere aangeduid voor kamerlijst N-VA

N-VA Huldenberg organiseerde zijn nieuwjaarsreceptie in samenwerking met N-VA Hoeilaart, N-VA Overijse en N-VA Tervuren. Van de Huldenbergse tak werd Nele De Martelaere uit Sint-Agatha-Rode afgevaardigd om als vierde opvolger voor de provinciale kamerlijst te fungeren.

Op de receptie kwamen burgemeester van Tervuren Jan Spooren en Vlaams minister van onder meer Mobiliteit, Openbare Werken en Vlaamse Rand, Ben Weyts, speechen. Daarna was het tijd om twee nieuwe kandidaten voor de komende verkiezingen op 26 mei voor te stellen. Namelijk Nele De Martelaere en Jeroen Van San uit Overijse, respectievelijk vierde opvolger Vlaams-Brabant (Kamer) en de twaalfde plaats voor Vlaams-Brabant in het Vlaams Parlement.

“Gastsprekers Ben Weyts en Jan Spooren gaven een zeer interessante toelichting op onze receptie. Jeroen Van San en ikzelf werden dan voorgesteld als nieuwe kandidaten voor de Druivenstreek. Respectievelijk als de vierde opvolger voor de Kamer en twaalfde plaats voor het Vlaams-Parlement. Ik bedankt iedereen voor zijn steun!”, klonk het gemotiveerd bij De Martelaere die studeerde voor leerkracht lager gewoon en buitengewoon onderwijs aan de Katholieke Hogeschool in Leuven. Ze is al sinds 2012 gemeenteraadslid in Huldenberg.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer