2 GBS in Loonbeek.
Vertommen GBS in Loonbeek.

Provincie keurt subsidies schoolomgeving Loonbeek goed

De provincie Vlaams-Brabant heeft de subsidie-aanvraag voor de herinrichting van de schoolomgeving en schoolroute van GBS Elzas in Loonbeek goedgekeurd. Er komt een overdekte fietsenstalling en er volgen grondige aanpassingen aan het voetpad.

Allereerst zal er een overdekte fietsenstalling worden ondergebracht op de parking aan de ingang van de school. Daarna is het even wachten op het gecombineerde dossier met het Agentschap Wegen en Verkeer voor de aanleg van voetpaden. Daarbij hoort een heraanleg van het voetpad tussen de parking aan de Kouterstraat en de kerk. Het bruggenhoofd vlakbij de parking zal worden aangepast, zodat het geen hindernis meer vormt. Het voetpad in de bocht aan de trappen zal breder gemaakt worden en de verlichtingspaal zal worden weggenomen. Tot slot zal er een nieuw voetpad komen tussen de bushaltes Loonbeek Kapelleke en de Jan Van der Vorstlaan langs de N253 in de richting van Huldenberg.

2 GBS in Loonbeek.
Vertommen GBS in Loonbeek.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer