Illustratiebeeld zelfverdediging
Vertommen Illustratiebeeld zelfverdediging

Sessie zelfverdediging op 11 mei

De persoonlijke trainers van Be More Active organiseren op zaterdag 11 mei een cursus zelfverdediging voor jong en oud. De sessie biedt een basisgamma aan verdedigingstechnieken en komt er in samenwerking met het S.M.A.R.T.-lab uit Denderleeuw.

S.M.A.R.T. staat voor ‘Street Martial Arts Reaction Training’, deze zijn eenvoudig aan te leren technieken. “Je leert er onder andere potentieel gevaar herkennen en hoe het best te reageren in stresssituaties wanneer je lichaam vol adrenaline zit, en wat indien het een situatie is met meerdere aanvallers”, klinkt het bij het organiserende Be More Active, dat in hun lokalen op de Smeysberg 48 deze sessie organiseert. 

Deze fysieke sessie vindt komende zaterdag plaats tussen 10 en 13 uur. Deelnemers moeten minimaal 15 jaar oud zijn, deelname kost 50 euro. Reserveren kan steeds via bemoreactive.fit/workshops/selfdefence

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer