Illustratiebeeld Decaporgel.
Mozkito Illustratiebeeld Decaporgel.

Tweede editie nostalgische dansavonden in De Linde

In gemeentelijke zaal De Linde in de Pastorijstraat in Ottenburg zullen op zaterdag 4 mei en zondag 5 mei voor de tweede keer een nostalgische dansavonden plaats vinden. De aanwezigheid van een Century Junior Decaporgel zal vast en zeker een authentieke sfeer met zich meebrengen.

Op zaterdag is iedereen in De Linde welkom vanaf 18 uur, daags nadien is dat zelfs al mogelijk vanaf 16 uur. Deze dansavond, die je op muzikaal vlak terug in de tijd brengt, zou wel eens tot in de vroege uurtjes kunnen duren.

Geïnteresseerden mogen buiten hun dansschoenen uiteraard ook hun goed humeur meebrengen. De toegang is volledig gratis. Wie informatie wilt omtrent deze twee dansavonden mag zeker een mailtje sturen naar jimmytoury@hotmail.com

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer