Illustratiebeeld van de wegenwerken in Sint-Agatha-Rode. Riolering, fietspaden én wegdek worden aangepakt.
Vertommen Illustratiebeeld van de wegenwerken in Sint-Agatha-Rode. Riolering, fietspaden én wegdek worden aangepakt.

Update heraanleg van de Stroobantsstraat, Steenbeekstraat en Potterstraat

Op de Stroobantsstraat, Steenbeekstraat en Potterstraat in Sint-Agatha-Rode waarin momenteel gewerkt wordt zijn de kruispunten nog tot 10 juni allen open voor het verkeer. Links of rechts is er al wel eens sprake van plaatselijke hinder of verkeerslichten. 

Vanaf 10 juni tot september 2019 zal het kruispunt van de Stroobantsstraat met Wolfshaegen afgesloten worden. Er is een omleiding voorzien via Sint-Joris-Weert die loopt via de Roodse Straat, de Kauwereelstraat, de Neerijsebaan en Wolfshaegen die naar Neerijse leiden. Om dan via de N253 naar Huldenberg centrum te kunnen rijden.

Vanaf 5 augustus tot 20 september zijn er kabelwerken door Elia gepland op het kruispunt van de Stroobantsstraat met de Smeysberg. Beurtelings doorgaand verkeer blijft ter plaatse mogelijk via verkeerslichten.

Vanaf 23 september tot eind oktober wordt het kruispunt van de Stroobantsstraat met de Smeysberg volledig afgesloten als gevolg van rioleringswerken.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer