vertommen

UZ Leuven: aantal coronapatiënten op intensieve blijft stabiel

Het aantal coronapatiënten in UZ Leuven blijft laag. In vergelijking met dinsdag kwam er één patiënt bij op de COVID-19-unit.

In UZ Leuven worden in totaal 6 patiënten verzorgd met COVID-19. Daarvan liggen nog 2 patiënten op intensieve zorg van de eerste coronagolf, beiden aan een beademingstoestel. Naast de al aanwezige patiënten kwam vandaag 1 patiënt vanuit een andere afdeling voor verder onderzoek naar de COVID-19-unit. Momenteel zijn er ook geen nieuwe bevestigde COVID-19-patiënten in UZ Leuven. Ook de testresultaten in het labo blijven goed. Dinsdag werden er 1.259 testen afgenomen waarvan er slechts 2 positief waren. Ook de voorbije dagen waren er weinig positieve testen in het Leuvense ziekenhuis.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer