2 Zaakvoerder Stijn Wouters in zijn toonzaal.
Peter Vanderveken Zaakvoerder Stijn Wouters in zijn toonzaal.

Badkamerspecialist Groep Wouters opent eerste toonzaal

Zo’n vier jaar na de oprichting opent badkamerspecialist Groep Wouters volgend weekend een toonzaal in het industriepark in Hulshout. Zo kan zaakvoerder Stijn Wouters (35) naast renovaties ook nieuwe badkamers aanbieden.

Stijn Wouters startte in 2009 als zelfstandige en in 2014 richtte hij Groep Wouters op. Twee jaar later stelde hij al vijf personeelsleden te werk. Vandaag zijn er twaalf mensen aan de slag bij Groep Wouters. Een jaar lang verbouwde het team de gebouwen van voormalige bakkerij Bonnyns tot burelen, toonzaal en magazijn. De toonzaal is zo’n 400 vierkante meter groot en telt 14 badkamers. 1.500 vierkante meter magazijn herbergt alle technische en elektrische materialen.

“Na heel wat badkamerrenovaties kwamen steeds meer vragen naar nieuwe badkamers”, vertelt zaakvoerder Stijn Wouters. “Onze technici plaatsen sanitaire voorzieningen, maar ook verwarming, ventilatie en elektriciteitsvoorzieningen.” 

De nieuwe toonzaal doet dienst als staalkaart. “Elk van de veertien badkamers heeft een andere stijl en is eigen maatwerk.”

Dat Stijn opgroeide in het bouwbedrijf van zijn ouders lijkt nu een groot voordeel te zijn. Hij ontwerpt dan ook zelf. “We zijn in alle stijlen thuis, van landelijk over modern tot industrieel. Een extra voor onze klant is een 3D-tekening, waarin materialen exact dezelfde kleur en structuur hebben als die in de toonzaal. Daar hebben we hard aan gewerkt.”

Het openingsweekend van de nieuwe toonzaal vindt plaats op 16 en 17 februari. Je kan er telkens van 10 tot 18 uur terecht.

2
Peter Vanderveken

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer