Het traject van de werken in de Beekstraat situeert zich tussen het kruispunt met de Ramselsesteenweg en het kruispunt met de Groenstraat.
Google Street View Het traject van de werken in de Beekstraat situeert zich tussen het kruispunt met de Ramselsesteenweg en het kruispunt met de Groenstraat.

Rioleringswerken in Beekstraat

Aannemer Hegrola gaat op maandag 1 april met de rioleringswerken in de Beekstraat - tussen het kruispunt met de Ramselsesteenweg en het kruispunt met de Groenstraat - van start. 

De werken zullen ongeveer zes weken duren, op voorwaarde dat de weersomstandigheden gunstig zijn. Gedurende de werken zal er eenrichtingsverkeer worden ingevoerd in het eerste gedeelte van de Mierheuvel, de Haepersstraat en een gedeelte van de Groenstraat.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • ERWIN MINNEBO

    Goed zo maar plaatst eens een foto van de zelfde plaats na de werken. Nu ligt het er mooi bij maar daarna ben ik het niet zo zeker.

Lees meer