4 Een onverlaat beschadigde het graf van Lior. Beeldjes om, bloemen en bloemstukken uitgetrokken en in het rond gegooid.
Kim Schoonvaere Een onverlaat beschadigde het graf van Lior. Beeldjes om, bloemen en bloemstukken uitgetrokken en in het rond gegooid.

Exclusief voor abonnees

“Erg genoeg dat we ons kindje Lior moesten afgeven. Dat iemand zijn graf beschadigt, treft ons erg diep”

“Het is erg genoeg dat we ons kindje hebben moeten afgeven. Dat iemand het graf van Lior dan nog eens beschadigt, treft ons erg diep in ons hart”, getuigt Kim Schoonvaere (32) uit Ichtegem. Donderdagavond bleek dat de bloemen bij het graf haar overleden zoontje waren uitgetrokken en plat gestampt. De beeldjes die mama Kim en papa Bjorn (33) erbij hadden geplaatst, lagen in het rond, waren gebroken of in de grond geduwd. “Ik hoop dat deze onverlaat leest hoeveel pijn dit doet.”

Lior Buffel werd op 8 augustus 2013 geboren en is het eerste kindje van Kim Schoonvaere en Bjorn Buffel. Dolgelukkig waren ze bij de geboorte. Maar dertien dagen later keerde dat intens geluk totaal onverwacht om in een enorm verdriet, iets wat Kim en Bjorn hun hele leven met zich meedragen. “We waren ons aan het klaarmaken om naar huis te vertrekken uit het ziekenhuis toen Lior zware koorts kreeg. Hij had een infectie opgelopen. Enkele uren later waren we ons zoontje kwijt”, vertelt Kim. 

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Ann Verschueren

    Mijn steun aan de ouders. Zoiets doet een normale mens niet. Als ik dat moest zien die crapuulstreken....al ben ik een vrouw, het zou misschien mijn beste dag ni zijn, maar die van dat crapuul ook niet!

Lees meer