De politie Kouter deed de vaststellingen bij het ongeval.
JHM De politie Kouter deed de vaststellingen bij het ongeval.

Bestuurder crasht met Tesla tegen verkeersbord en verlichtingspaal

In de Westkerkestraat in Eernegem vond zaterdagmorgen omstreeks 9.30 uur een spectaculair ongeval plaats met een Tesla. De 44-jarige bestuurder uit Ichtegem bleef ongedeerd.

De man reed met zijn Tesla het centrum van Eernegem binnen, maar verloor ter hoogte van het tankstation de controle over zijn stuur. Hij knalde op de betonnen rand van de middengeleider en ging aan het tollen. De Tesla knalde tegen een verkeersbord, verlichtingspaal en boompje en kwam uiteindelijk dwars over de rijbaan tot stilstand. De bestuurder bleef ongedeerd, maar zijn Tesla liep wel heel wat schade op. Een takeldienst kwam de wagen takelen.

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Eric Oud Ammerveld

    De rapportage waar Hendrik het over heeft betreft een tussenpartij en geen echte Tesla workshop welke zelfs zaken in rekening durft te brengen van onderdelen (ruit) die ze bij demontage zelf kapot maken. Een regelrechte grap; niet voor Tesla maar voor die workshop. Tesla biedt daarbij zelf een verzekering aan dus daar zijn weinig problemen aan. Mijn Model 3 is ook gewoon goed verzekerd.

  • Hendrik Patyn

    Een reportage gezien, íemand die tegen de hoek van zijn garage gereden had, resultaat, kapot achterlicht en bumper, en het kofferdeksel enkele mm verschoven. Kostprijs herstellingen meer dan 10000€ en 4 maanden zijn Tesla 3 kwijt, welke verzekering gaat dit blijven aanvaarden?

Lees meer