In de Keibergstraat worden nu al de nutsleidingen aangepakt.
Benny Proot In de Keibergstraat worden nu al de nutsleidingen aangepakt.

Grote werken aan Keibergstraat beginnen op 6 mei

Begin mei starten de werken aan een gescheiden rioleringsstelsel in de Keibergstraat. Op 14 maart is er een bewonersvergadering om de werken in detail te bespreken. 

Op dit moment worden de nutsleidingen in de Keibergstraat onder handen genomen. De straat blijft gedurende de werken, die tot eind maart duren, toegankelijk voor het plaatselijk verkeer. De startdatum voor de rioleringswerken is 6 mei. Na het aanleggen van een gescheiden rioleringsstelsel en nieuwe waterleidingen worden de voetpaden en het wegdek aangepakt. Zo komen de bomen langs de kant van de weg te staan en niet langer pal in het midden van het voetpad. “Op donderdag 14 maart om 20 uur is er een bewonersvergadering in het gemeentehuis van Ichtegem", zegt schepen van Openbare Werken Lieven Cobbaert (Liberaal 2018). “De werken worden in verschillende fasen uitgevoerd en zullen ongeveer een jaar duren. De heraanleg van de parking aan de sporthal gebeurt in de laatste fase. Het is de bedoeling om tijdens de werken altijd vijftig plaatsen beschikbaar te houden.” De gemeente zal op haar website updates over de werken meedelen. Info: www.ichtegem.be.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer