De politie onderzoekt de zaak.
JHM De politie onderzoekt de zaak.

Inbraak in vier appartementen

De politiezone Kouter werd afgelopen weekend geconfronteerd met vier inbraken in vier appartementswoningen langs de Karpelhofstraat in Oudenburg. 

De onbekenden sloegen vrijdagmiddag toe maar werden betrapt door een buurvrouw.  Met een onbekend voorwerp werd  de sasdeur van een appartementsgebouw open gebroken. Hierbij worden er in 4 appartementswoningen ingebroken. In een appartementswoning werd de slaapkamer en de badkamer doorzocht en werden juwelen, een horloge en geld gestolen. 

Bij een ander appartement probeerden de daders het cilinderslot van de toegangsdeur uit te breken met een onbekend voorwerp en een schroef te forceren maar slaagden niet in hun opzet. De daders begaven zich naar een ander appartementswoning en pleegden braak aan het cilinderslot van de voordeur. Daar doorzochten ze de slaapkamer maar vonden geen buit. Vervolgens doorzochten de daders de slaapkamer van een ander appartementswoning. Er werden juwelen en een bankkaart gestolen. Daar werden de daders bij het verlaten van deze woning betrapt door de buurvrouw en vluchtten weg. Het labo van de federale gerechtelijke politie kwam ter plaatse en de daders worden opgespoord.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer