Een tankwagen van Sitra in Ieper
Klaas Danneel Een tankwagen van Sitra in Ieper

15 verstekelingen uit tankwagen met suiker gehaald bij transportbedrijf in Ieper

Bij het transportbedrijf Sitra in Ieper zijn vanmorgen vijftien illegalen uit een tankwagen gehaald. De mensen zonder papieren hadden zich verstopt in de lading suiker. Het gaat om jonge mannen, onder wie één kind tussen tien en twaalf jaar. De rest van de mannen verklaren dat ze meerderjarig zijn.

 De brandweer werd er bijgehaald omdat men dacht dat er nog één iemand vermist was in de lading, maar dat bleek uiteindelijk niet het geval. Iedereen werd overgebracht naar het politiekantoor aan de overkant van de straat. Daar worden ze nu geïdentificeerd en er worden vingerafdrukken genomen. Het bedrijf wou vanmorgen geen commentaar geven.

8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Manten Kalle

    jacques vansteekiste : als je de zegeltjes op de tank niet controleert, dan weet je het inderdaad niet.

  • jacques vansteenkiste

    Hoe kan die chauffeur of sitra daar iets van weten. ...is een koud kunstje om daarop en daarin te kruipen. ...en het is niet aan sitra om te beslissen die suiker te vernietigen. Doch aan de opdrachtgevers. Sitra voert slechts een opdracht uit.

Lees meer