Het voltallige bestuur van Jong  N-VA Ieper
N-VA Ieper Het voltallige bestuur van Jong N-VA Ieper

Jong N-VA Ieper opgericht

In Ieper werd afgelopen weekend Jong N-VA opgericht. De Ieperse N-VA-leden jonger dan 31 stemden de 19-jarige Lotte Corneillie tot voorzitster.

“We hebben een bestuur waar heel wat potentieel in zit. Ons grote voordeel is dat een aantal leden al ervaring hebben kunnen opdoen bij N-VA Ieper en Jong N-VA Westhoek”, zegt de voorzitster. “Die troef willen we uitspelen om de jeugd in Ieper een stem te geven. We willen Jong N-VA vertegenwoordigen in Ieper en constructief meewerken aan het beleid in de stad.” 

De jongerenafdeling organiseerde al een Jong N-VA-café. “Ons tweede evenement staat gepland op 7 mei. Joren Vermeersch - de woordvoerder van Theo Francken - komt in de Brasserie De Kazematten zijn boek ‘Migratie in 24 vragen en antwoorden’ voorstellen.”

In het bestuur van de eerste bestuursploeg zetelen - naast Lotte Corneillie - Brecht Lottegier (26), Wouter Goudeseune (27), Kenji Masson (26), Judy Coghe (20) en Axel Roegiers (23).

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer