Kantien Royal
Henk Deleu Kantien Royal

Kantien Royal: eten, drinken en chillen

Het reizende foodtruckfestival ‘Kantien Royal’ stond dit weekend geparkeerd in Ieper. Het warme weer lokte heel wat mensen naar Kantien Royal. 

Vanaf vrijdag 23 augustus kan je op het Esplanadeplein genieten van gerechten uit de hele wereld aan verschillende food trucks en op de tonen van dj Fils de Funk. Het festival ‘Katien Royal’ reist doorheen gans Vlaanderen. Het presenteert een selectie van de beste food trucks, zomerse drankjes, wereldse gerechtjes en muziek. 

“Gourmet hamburgers, Mexicaanse burrito’s, spectaculaire hot dogs, oosterse dumplings en springrolls, indian curry, krekels op een stokje… De foodtrucks hebben een prominente rol, naast aanvullende standjes met heerlijke zoetigheden en koffie, een gezellig middenplein met tafels en stoelen, een podium met dj, leuke zithoeken, centrale bars, een kinderhoek, randanimatie en street art”, klinkt het bij de organisatie.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer