2 Slachtoffer Carmen Garcia Ortega.
Facebook / RV Slachtoffer Carmen Garcia Ortega.

Exclusief voor abonnees

Vandaag start proces rond brutale moord op Carmen: haar echtgenoot bleef altijd ontkennen

ASSISEN West-Vlaanderen

Voor het West-Vlaamse assisenhof begint vandaag het proces tegen Daniel Deriemacker. Hij staat terecht voor de moord op zijn vrouw Carmen Garcia Ortega, bijna drie jaar geleden. Deriemacker ontkent hardnekkig elke betrokkenheid. Het echtelijke leven verliep nochtans allesbehalve rimpelloos en er zijn redelijk wat aanwijzingen in zijn richting. Maar geen hard bewijs.

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • EVELYNE VAN AS

    Volgens mij... met deze verklaringen is het overduidelijk dat dit allemaal vooraf en volgens planning verliep, ik denk dat hij beter zou bekennen, maar ja......

  • Paul Philippaerts

    Het ontkennen is een tacktiek die gezien de "universele verklaring van de rechten van de misdadigers" door de advocaat wordt gebruikt. Dat is gezien de hogervermelde verklaring het spel dat gespeeld wordt in zo'n ernstige zaak als een moord en het middel bij uitstek om met een moord weg te komen. Alleen de moordenaar weet wat er gebeurd is en die moet niks zeggen. Totaal onbegrijpelijk. Maar ja de verklaring?

Lees meer