De handelsbeurs vindt in maart plaats op het Marktplein.
VDI De handelsbeurs vindt in maart plaats op het Marktplein.

35 bedrijven nemen deel aan eerste Ingelmunsterse handelsbeurs

Het gemeentebestuur organiseert in het weekend van 21 en 22 maart samen met XL Events en de lokale economische raad een handelsbeurs op het marktplein. Bezoekers kunnen er kennismaken met vijfendertig Ingelmunsterse bedrijven en handelszaken.

De beurs vindt plaats in een luxetent op het marktplein. Via een parcours maken bezoekers gratis kennis met 35 beursstanden om uiteindelijk in een pop-upbar te eindigen. Voor de praktische organisatie van dit evenement werkt het gemeentebestuur samen met XL Events, een Ingelmunsters bedrijf dat eerder al handelsbeurzen heeft georganiseerd.

Variatie aan standen

Vijfendertig bedrijven bieden samen meer dan dertig verschillende producten of diensten aan. De deelnemers zijn De Borggraeve Invest, De Kijk, Jan Tyberghien, Schrijnwerken Vereecken Bedico BV, tuinen Wouter Blomme, vzw SSE, RS Motors, Couckevents, Atelier GroenHeart of Flower, Charlie’s FashionKeno DepuisFD Bouw, Zorgshop IngelmunsterFietsen Haverbeke, Keirsebilck WorkwearWesley BalcaenDebrabander JoStragier KrisBosta ConsultYE Print bvbaVDD LivingBouwwerken Devos MichaelPetcare4uBevo Security, Beauty Farm Vero, Immo CasaDe SneukelingDumoulinElectro VariaVerzekeringen VannesteDutry AutomotivePolitiezone Midow en Brandweerzone Midwest.

Lees meer