Sophie en haar man Olivier in het nieuwe lokaal.
Foto VDI Sophie en haar man Olivier in het nieuwe lokaal.

So-Fit verhuist naar pand boven E5-Mode

Sport- en danscentrum So-Fit heeft na twintig jaar zijn vertrouwde locatie in de Roeselaarsestraat verlaten. Zaakvoerders Sophie Decoutere en Olivier De Gryse (beiden 44) geven voortaan les in een pand boven de E5-Mode op de hoek van de Kortrijksestraat en Rijksweg.

"Het werd ons wat te krap in de Roeselaarsestraat", zegt Sophie. "We zaten er met veel kleine ruimtes en de parkeergelegenheid bleek niet optimaal. Op langere termijn willen we een ecologische nieuwbouw met zonnepanelen en warmtepomp realiseren, maar de zoektocht naar een geschikt stuk grond is niet ideaal. Daarom hebben we in tussentijd voor deze oplossing gekozen. Onze 500 leden kunnen voortaan hier terecht. We hebben gezorgd voor een aparte ruimte voor de groepslessen van Sophie en een aparte ruimte voor mijn spinning-lessen", zegt Olivier. "In het midden ligt een gemeenschappelijke ruimte waar je iets kan drinken en we hebben hier kleedkamers en douches . Er is hier parking genoeg en door de grote ramen is er veel meer licht. Bedoeling is dat we de komende twee à drie jaar van hieruit les blijven geven."

Show

Ondertussen maakt So-Fit zich ook op om voor het eerst een voorstelling te geven. Op 22 april is er 'Move by So-Fit' in cultuurhuis De Leest, waarbij de leden een demonstratie geven. Alle groepen, van kleuters tot senioren, doen mee. Tickets via 051/33.76.10. (VDI)

Lees meer