2 De voorkant van het nieuwe gemeentehuis, met inham aan de Dorpsstraat.
OYO Architects De voorkant van het nieuwe gemeentehuis, met inham aan de Dorpsstraat.

Bouw nieuw gemeentehuis start op 4 maart, diensten Leefmilieu en Secretarie verhuizen tijdelijk

De bouw van het nieuwe gemeentehuis in Jabbeke gaat op 4 maart van start. Door de werken verhuizen de diensten Leefmilieu en Secretarie tijdelijk. De diensten Bevolking en Burgerlijke Stand blijven wel in het huidige gemeentehuis gevestigd.

Vrijdag verhuist de dienst Leefmilieu (Ruimtelijke Ordening, Omgeving en Planologie) tijdelijk naar het gemeentehuis van Varsenare. Door de verhuis zal het loket één dag gesloten zijn. Vanaf maandag gaat het loket opnieuw open op de nieuwe locatie. De dienst Secretarie is vanaf 18 februari gevestigd in het kantoorgebouw Interne Zaken in de Caverstraat 10. Het nieuwe gemeentehuis maakt deel uit van de volledige heraanleg van de dorpskern van Jabbeke en kost 3,5 miljoen euro. Quasi het hele gebouw zal bestaan uit glas, met een inham aan de voorkant langs de Dorpsstraat. Op het binnenplein komt een parking met 16 plaatsen, die zal toegankelijk zijn via een nieuwe weg die uitkomt op de Constant Permekelaan. De werken zullen naar schatting zo’n 3 maanden in beslag nemen. Omdat ze vooral plaatsvinden aan de achterkant van het gebouw, zal de hinder in de Dorpsstraat grotendeels beperkt blijven.

2 De achterkant heeft eveneens grote ramen.
OYO Architects De achterkant heeft eveneens grote ramen.

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Cinne Neydt

    Politiekers = leugenaars, ik had het nog gevraagd op de dag van de verkiezingen aan Bogaert, wat is dat met dat nieuw gemeentehuis. Antwoord was, enkel de buitenkant wat opfrissen.

Lees meer