Deliveroo

Brugse klant laat leveringsdienst Deliveroo komen voor afstand van...13 meter

Een Brugse klant van McDonald’s heeft de leveringsdienst Deliveroo het afgelopen jaar ingeschakeld voor een levering amper 13 meter van het restaurant. Dat is een record in België.

Sinds vorig jaar kan je dankzij McDelivery je favoriete McDonald’s-producten laten leveren door Deliveroo. Dat kan ook in Brugge. Deliveroo maakte zopas de meest opmerkelijke statistieken bekend. De kortste levering van 13 meter is er één van. De grootste bestelling in Brugge kostte de besteller 156 euro. Wie levert, krijgt ook af en toe wat zakgeld toegestopt. In Brugge was het grootste bedrag 10 euro. Tot slot was het Big Mac Menu de populairste bestelling, gevolgd door het Royal Crispy Bacon McMenu.

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • tinneke verschoore

    Niet zo snel oordelen. Misschien was die persoon net geopereerd of gehandicapt.

  • Bianca Van Besien

    Niet direct de persoon in kwestie als"te lui" bestempelen. Het kan dus ook om een mindervalide persoon gaan bijvoorbeeld. Nooit oordelen voor je het zeker weet!!

Lees meer